Microsoft esitteli maanantaina 16.7.2012 ensimmäisen kerran julkisesti Office-tuoteperheen uudet versiot.

Julkistus on Microsoftinkin mittakaavassa massiivinen, käsittäen yhdellä kertaa uudet versiot Office-työpöytäsovelluksista, SharePointista, Exchangesta, Lyncistä sekä Office 365 -pilvipalvelusta. Office 2013 -tuoteperhe on erityisesti suunniteltu toimimaan pilvessä ja tabletien ja älypuhelinten kosketusnäytöillä.

Tällä hetkellä saatavilla on Preview-versiot kaikista tuotteista. Microsoft ei julkistanut päivämääriä milloin lopulliset versiot tulevat yleisesti saataville.

Me Sinisessä Meteoriitissa Suomen johtavana SharePoint-toimittajana olemme luonnollisesti erityisen innoissamme uudesta SharePoint 2013-versiosta.

SharePoint 2013 tuo tuo tullessaan muiden muassa:

  • kehittyneemmät sosiaaliset ominaisuudet
  • työkalut modernien julkisten verkkopalveluiden rakentamiseen
  • paremman tuen tableteille ja mobiililaitteille
  • kehittyneemmän haun
  • SharePoint Apps -kauppapaikan
  • uuden, selkeän käyttöliittymän
  • ja paljon paljon muuta

    SharePoint 2013

Sininen Meteoriitti järjestää asiakkailleen syksyn 2012 aikana useita mahdollisuuksia päästä tutustumaan uuteen SharePoint 2013-versioon.

Jos et malta odottaa seminaariin asti, ota yhteyttä Sinisen Meteoriitin myyntiin: sales@meteoriitti.com

Linkkejä

 Lisätietoja Sinisen Meteoriitin palveluista

Tietoa kirjoittajasta

Jari Pullinen

Vice President at Valo

jari@valointranet.com

+358503457485

Duunissa Sinisessä Meteoriitissa joulukuusta 2009 lähtien. Vastaan tällä hetkellä Valo Intranet -tuotteesta ja sen kansainvälistämisestä. Aiemmin olen toiminut digitaalisten palveluiden parissa myyntijohtajana Meteoriittissa, Microsoftilla, Trainers' Housessa, Satama Interactivella ja Quartalissa. Olen innoissani digitaalisen työn ja asiakaskokemuksen kehittämisestä.

Kirjoitukset (39)