Vuodenvaihteen kunniaksi suotakoon Tietotyömaan duunareillekin hetken hengähdys digitaalisen työskentelyn kehittämisestä. On aika luoda silmäys blogin taustalla puuhaavan organisaation menneeseen ja tulevaan. Sininen Meteoriitti yrityksenä on tavoitellut verkkopalveluiden ja tietotyön johtajuutta Suomessa. Kuluneen vuoden aikana olemme tiivistäneet merkittävästi yhteistyötämme Fujitsun kanssa ja yhdessä pyrimme luomaan Sinisestä Meteoriitista kärkiyrityksen myös koko pohjoismaiseen markkinaan.

Liiketoiminnallisesti tavoitteemme on ollut kannattava kasvu ja tämä tulee toteutumaan kuluvan vuoden osalta. Kalenterivuoden 2012 liikevaihdosta muodostuu noin 20% edellistä vuotta korkeampi ja kannattavuus paranee. 11-vuotiaana Sininen Meteoriitti lähestyy murkkuikää, joten on vain luontevaa, että kasvumme jatkuu myös tulevaisuudessa. Tietotyön ja verkkopalveluiden markkinat ovat nosteessa samoin kuin digitaalisen työn merkitys koko yhteiskunnallemme. Oma oraakkelimme Jari Pullinen kirjoitti ennustuksia teknologisista trendeistä alkavalle vuodelle. Sosiaalinen teknologia, mobiilipalvelut, uudet päätelaitteet ja niiden mukaiset käyttöliittymätekniikat sekä pilvipalvelut ovat osa kehitystä, johon uskomme.

Vuosi 2013 alkaa Sinisessä Meteoriitissa joulurauhan jälkeen taas paukkuen ja vauhdilla tietotyön kehittämisen merkeissä. Tammikuussa Esko Kilven kanssa yhteistyössä järjestettävillä johdon tietotyöaamiaisilla jatkamme tiedon levittämistä siitä, mistä digitaalisen työn murroksessa on kyse ja miten avoimella yrityskulttuurilla ja ihmisten välistä vuorovaikutusta tukevilla teknisillä ratkaisuilla voidaan luoda organisaatioille kilpailuetua ja parantaa työn tuottavuutta sekä työhyvinvointia.

Sininen Meteoriitti toivottaa rauhallista joulua ja erinomaista alkavaa vuotta kaikille asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja Tietotyömaa-blogin lukijoille! Panostamme tänä jouluna pehmeisiin arvoihin ja ohjaamme joululahjavaramme Syöpäsäätiön toiminnan tukemiseen.

Tietoa kirjoittajasta

We make digital work! Olemme koodareita, konsultteja ja digitaalisen teknologian asiantuntijoita. Autamme asiakkaitamme digitaalisen työn ja liiketoiminnan kehittämisessä. Maailmalla palkittu Valo-intranet on meidän tekemä.

Kirjoitukset (398)