Vaasalainen EPV Energia Oy on 60-vuotias monipuolisen kotimaisen energiantuotannon osaaja. Sininen Meteoriitti toimitti yritykselle uuden intranetin, joka pohjautuu Valo-intranet -valmisratkaisuun.

EPV Energian intranet on uusi viestintä- ja yhteistyökanava, joka toimii pääasiallisena sisäisenä viestintäkanavana ja  konserniin liittyvän aineiston lähteenä tarjoten samalla työympäristön erilaisille projekti- ja työryhmille.

Sinisen Meteoriitin Valo on Microsoftin SharePoint-tuotteen päälle kehitetty valmisratkaisu intranetin käyttöönottoon.  Valo koostuu valmiiksi mietityistä palasista, joita yhdistelemällä voidaan koostaa vaivatta asiakasorganisaation tarpeita vastaava intranet ja laajentaa se extranet-ratkaisuksi. Valo on luotu tehostamaan sisäistä viestintää sekä vuorovaikutteista tiedonvälitystä ja ryhmätyötä verkossa.

Palvelut

Ratkaisut

Teknologiat