Sininen Meteoriitti on osoittautunut ammattitaitoiseksi, luotettavaksi ja yhteistyökykyiseksi kumppaniksi. Ensimmäinen julkaistu palvelumme on vastannut hyvin toiveitamme ja tarpeitamme.

Kim Hakala, tietohallintopäällikkö, Seure

 

Pääkaupunkiseudulla etsitään yhä enemmän vuokratyövoimaa etenkin terveydenhuollon ja sosiaalitoimen tilapäisiin tarpeisiin. Seure etsii ja vuokraa Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupunkien eri organisaatioille sijaistyöntekijöitä – päivittäin välitetään jo noin 2000 työntekijää.

Sininen Meteoriitti on toteuttanut Seurelle laajan Keikkanetti-extranet-järjestelmän, joka palvelee itsepalveluna verkossa sekä Seuren asiakkaita (työnantajat) että keikkatyöntekijöitä.

Keikkanetti on täysin integroitu Seuren taustajärjestelmiin, mikä mahdollistaa työntekijän ja työnantajan reaaliaikaisen kohtaamisen verkossa. Keikkanetin kautta hoidetaan lisäksi mm. työntekijöiden tuntilistojen seuranta, työajan raportointi, työntekijöiden käytettävyystietojen hallinta, vuorolistojen hallinta.

Verkkopalvelun toteutus pohjautuu Sinisen Meteoriitin Meteor-julkaisujärjestelmään. Lisäksi Sininen Meteoriitti toteutti Seuren toimintaa ja palveluja esittelevän julkisen verkkopalvelun, jonka avulla työntekijät voivat etsiä avoimia työtehtäviä.

Palvelut

Asiakkaamme: Seure Henkilöstöpalvelut Oy