Meillä oli jo lähtiessä sellainen ajatus, että valitsemme sellaista teknologiaa, joka tarjoaa riittävän laajaa osaamispohjaa Suomessa myös kymmenen vuoden kuluttua. Emme halunneet alusta asti meille tehtyä ohjelmistoa, sillä silloin maksaisimme kehitystyön kustannukset kokonaan itse. Valmisohjelmistosta räätälöity ratkaisu on paljon kustannustehokkaampi, myös pidemmällä aikavälillä.

Jouko Lantto, verkkopalveluiden päätoimittaja, Suomen Yrittäjät

Suomen Yrittäjät on keskusjärjestö 21 aluejärjestölle ja yli 100 000 jäsenyritykselle. Järjestön toiminnassa yksi tärkeimmistä viestintä- ja asiointikanavista on Suomen Yrittäjien verkkoportaali. Valtakunnallisen sivuston yhteydestä löytyvät kymmenien aluejärjestöjen omat www-sivut sekä jäsensivut lukuisine jäsenpalveluineen ja asiointiratkaisuineen.

Sinisen Meteoriitin toteuttama verkkopalvelukokonaisuus sisältää yhteiseen järjestelmään integroidut jäsenrekisterit, tietojärjestelmät, sisällönhallinnan ja käyttäjähallinnan. Toteutusalustana on käytetty Meteor-järjestelmää, jonka päälle on toteutettu Suomen Yrittäjien tarvitsemat rajapinnat yhtenäisen verkkojulkaisemisen prosessin takaamiseksi.

Palvelut

Asiakkaamme: Suomen Yrittäjät