VTI:n intraprojektin aikataulu oli tiukka, ja etsimme ratkaisua, joka mahdollistaa intranetin pystytyksen nopeasti ja mahdollisimman vaivattomasti.

Kati Maillot, Viestintäpäällikkö, Murata

Kansainvälistä organisaatiota palveleva intranet nopeasti ja vaivattomasti

VTI Technologiesin uusi intranet toimii yrityksen kansainvälisen henkilöstön vuorovaikutteisena viestintäkanavana sekä ryhmä– ja projektityöskentelyn alustana. Intranetissa hyödynnetään kattavasti SharePoint 2010 -tuotteen ominaisuuksia ja se pohjautuu Sinisen Meteoriitin Valo-intranet-valmisratkaisuun.

VTI Technologies Oy valitsi Valo-ratkaisun, koska se halusi rakentaa uuden intranetinsa perustuen verkkopalveluiden ammattilaisten valmiiksi konseptoimiin ja hyväksi havaitsemiin ratkaisuihin. Tavoitteena oli hyödyntää mahdollisimman laajasti Valon valmiita ja toimiviksi todettuja elementtejä ja säästää näin oman organisaation määrittely- ja suunnitteluvaiheeseen käyttämiä resursseja.

Palvelut

Teknologiat