Tavoitteenamme on rakentaa avoin, kaikkia käyttäjiämme tasapuolisesti ja tehokkaasti palveleva intranet, joka tarjoaa entistä paremmat työkalut ja konkreettista tukea päivittäisen työn tekemiseen. Valon kanssa tiedämme onnistuvamme tavoitteessamme!

Tommy Kankkonen, Kehitysjohtaja, Technopolis Oyj

Kasvua ja kehitystä tukevat työkalut ja viestintäkulttuuri

Yritysten ja yhteisöjen toimintaympäristöihin ja palveluihin erikoistunut Technopolis Oyj käynnisti verkkopalveluidensa uudistamisen valitsemalla Sinisen Meteoriitin Valo-ratkaisu ja Microsoft SharePoint 2010 -tuotteen uuden intranetinsa alustaksi.

Technopoliksen intranet yhdistää joustavasti kattavan viestinnällisen intranetin sekä tehokasta työntekoa ja tiedonjakoa tukevat ryhmätyötilat. Käyttäjien omien sivujen nostaminen entistä merkittävämpään rooliin edesauttaa sosiaalista verkostoitumista sekä mahdollistaa oikeiden henkilöiden ja osaamisen löytymisen organisaatiossa.

Palvelut

Ratkaisut

Teknologiat