3.6.2013

Anna Nurkse Sinisen Meteoriitin projektitoimitusten vetäjäksi

Sinisen Meteoriitin projektitoimitusyksikön vetäjäksi on nimitetty Anna Nurkse 10.10.2012 alkaen. Anna siirtyy  uuteen tehtäväänsä Fonectan kehityspäällikön toimesta.

Anna Nurksella on 12 vuoden projektikokemus verkkopalveluiden ja tietotyön ratkaisujen piiristä. Aiemmin Anna on ollut toimittamassa SharePoint-ratkaisuja projektijohtajana, projektipäällikkönä ja operatiivisena esimiehenä Quartalissa, Satama Interactivessa ja Trainers’ Housessa, asiakkuus- ja projektijohtajana TBWAHelsinki -mainostoimistossa sekä asiakkasorganisaatioissa konsulttina ja järjestelmäpäällikkönä.

”Olen ylpeä päästessäni mukaan Suomen parhaan SharePoint-osaajan tiimiin”, iloitsee Anna Nurkse.

”Annan tinkimätön  can do –asenne ja positiivinen persoona sopivat erinomaisesti osaksi Meteoriitin projektitoimitusjoukkoja ja operatiivista johtoa. Odotan yhteistyömme olevan sekä hyödyllistä että hauskaa!”, kiteyttää liiketoimintajohtaja Tytti Hallavo.

Sininen Meteoriitti on verkkopalveluiden ja tietotyön asiantuntija. Yritys suunnittelee ja toteuttaa liiketoimintaa tukevia ja käyttäjäystävällisiä palveluja sekä järjestelmiä verkkoon. Perustamisvuodestaan 2001 lähtien kotimainen kasvuyritys on ollut edelläkävijä uusimpien Microsoft-teknologioiden hyödyntämisessä. Keihäänkärkiosaamista yrityksellä on erityisesti SharePoint-ratkaisujen toimittajana. Sininen Meteoriitti on Suomen yhdenneksitoista paras työpaikka ja Microsoftin korkeimman kultatason kumppani.

Lisätietoja:
Tytti Hallavo, liiketoimintajohtaja, tytti.hallavo@meteoriitti.com, GSM 050-408 9294