3.6.2013

Fujitsu ja Sininen Meteoriitti SharePoint-yhteistyöhön

Fujitsu Finland Oy ja Sininen Meteoriitti Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jonka mukaan Sininen Meteoriitti täydentää Fujitsun SharePoint-liiketoiminta-alueen osaamista. Yritykset tarjoavat yhdessä muun muassa sähköisen työpöydän kokonaisratkaisuja ja SharePoint-palvelutuotteita.

Yhteistyö käynnistyi vuonna 2011 julkishallinnon asiakkaan SharePoint-hankkeella. Sen jälkeen kumppanuus on laajentunut myös muihin merkittäviin asiakkuuksiin eri toimialoilla.
 
”Strateginen yhteistyö tuo etuja kaikille osapuolille, ennen kaikkea asiakkaille. Kun yhdistämme Fujitsun sovellusliiketoiminta- ja käyttöpalveluosaamisen Sinisen Meteoriitin SharePoint-asiantuntemukseen, voimme tarjota ainutlaatuisen, Microsoft-teknologiaan pohjautuvan palvelukokonaisuuden”, Fujitsun Sovellusliiketoimintayksikön johtaja Matti Koskinen toteaa.
 
”Sininen Meteoriitti tarjoaa Fujitsulle SharePoint-projektitoimituksissa ja -kehityksessä tarvittavaa osaamista. Laaja asiantuntijaosaamisemme kattaa muun muassa teknisen projektijohtamisen, määrittelyn, teknisen sovellussuunnittelun, arkkitehtuurisuunnittelun, teknologiakonsultoinnin, käyttöliittymäsuunnittelun ja -ohjelmoinnin sekä ohjelmistokehittämisen”, Sinisen Meteoriitin toimitusjohtaja Pekka Walkama kuvailee.
 
Lisätietoja:
Johtaja Matti Koskinen, Fujitsu, p. 0500 308 309,
matti.koskinen@fi.fujitsu.com
Toimitusjohtaja Pekka Walkama, Sininen Meteoriitti, p. 020 790 7721,
pekka.walkama@meteoriitti.com
Lehdistöyhteydet: Satu Pelttari, Fujitsu, p. 045 7880 9624, satu.pelttari(at)fi.fujitsu.com

Sininen Meteoriitti on suomalainen verkkopalveluiden ja tietotyön asiantuntija, joka kehittää sähköisten ratkaisujen avulla yritysten ja organisaatioiden tuottavuutta ja työn sujuvuuden kautta työhyvinvointia. Tavoitteemme on olla Suomen paras tietotyön ratkaisujen osaaja.
Lisää tietoa: www.meteoriitti.com
 
Fujitsu on johtava japanilainen ict-yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman teknologiatuotteita sekä ict-ratkaisuja ja -palveluja. Yli 170 000 fujitsulaista palvelee asiakkaita 100 maassa. Fujitsu hyödyntää kokemustaan ja ict:n mahdollisuuksia muokatakseen tulevaisuutta yhdessä asiakkaiden kanssa. Fujitsun liikevaihto oli 41 miljardia euroa 31.3.2012 päättyneellä tilikaudella. Suomessa Fujitsun palveluksessa työskentelee 2 900 ihmistä.
Lisää tietoa: www.fujitsu.com/fi