3.6.2013

Inkeri Korhonen Sinisen Meteoriitin konsulttitiimin vetäjäksi

Sinisen Meteoriitin johtavaksi konsultiksi on nimitetty VTM Inkeri Korhonen, joka siirtyy uuteen tehtäväänsä Tiedon Digital Business Consulting – yksiköstä. Korhonen on aiemmin työskennellyt konseptisuunnittelijana, konsulttina ja käsikirjoittajana Satama Interactivessa, Grey Direct & Digitalissa ja FWD Helsingissä. Sinisessä Meteoriitissa Korhonen toimii konsulttitiimin vetäjänä osallistuen myös suunnittelutyöhön.

”Sinisessä Meteoriitissä minut vakuutti ketterä toimintatapa, verkkopalvelutoteutukset ja osaamisen taso. Työssäni pyrin hyödyntämään laajasti kokemustani sähköisten palveluiden, esimerkiksi oppimisratkaisuiden ja asiointipalveluiden, suunnitteluhankkeissa. Mielestäni Sinisellä Meteoriitilla on erinomaiset valmiudet kehittää tietotyön ratkaisuja ja verkkopalveluja käyttäjälähtöisesti. On kiinnostavaa nähdä, mitä vuosi tuo tullessaan.”

Sininen Meteoriitti on verkkopalveluiden ja tietotyön asiantuntija. Yritys suunnittelee ja toteuttaa liiketoimintaa tukevia ja käyttäjäystävällisiä palveluja sekä järjestelmiä verkkoon. Perustamisvuodestaan 2001 lähtien kotimainen kasvuyritys on ollut edelläkävijä uusimpien Microsoft-teknologioiden hyödyntämisessä. Keihäänkärkiosaamista yrityksellä on erityisesti SharePoint-ratkaisujen toimittajana. Sininen Meteoriitti on Suomen yhdenneksitoista paras työpaikka ja Microsoftin korkeimman kultatason kumppani.