3.6.2013

Jyväskylä Student Tech Clubin Hackathonissa koodataan WP7-sovelluksia

JySTeC järjestää yhteistyössä Sinisen Meteoriitin ja Jyväskylän yliopiston kanssa Windows Phone Hackathonin 11.2.2012. Tapahtuma on opiskelijoille suunnattu päivän sovelluskehityspaja, jossa tavoitteena on kehittää ideoista toimivia WP7-sovelluksia. Tapahtumassa kootaan ideoijia, graafikoita, projektiliidereitä ja koodareita yhteen tiimeiksi, jotka mentoreiden ohjaamana käyvät joko omien tai yhteistyökumppanien esittämien sovellusideoiden kimppuun. Päivän lopuksi tehdään katsaus päivän tuloksiin ja mietitään, kuinka tuotoksilla voisi lähteä valloittamaan maailmaa.

Tapahtumasta lisää JySTeCin FB-sivulla.

Jyväskylä Student Tech Club (JySTe) on Microsoft Student Partnersin vetämä pääsääntöisesti Jyväskylän yliopiston ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijoille suunnattu teknologiaklubi. Se organisoi tapahtumia, tutustumismatkoja ja erilaisia projekteja informaatioteknologian tiimoilta.

Lisätietoja:
Tuotantopäällikkö Jarmo Kuusinen, jarmo.kuusinen@meteoriitti.com