3.6.2013

Microsoftin ex-johtaja Sinisen Meteoriitin hallituksen peräsimeen

Microsoft-pohjaisiin tietotyön ratkaisuihin erikoistunut Sininen Meteoriitti jatkoi vahvaa kasvua päättyneellä tilikaudellaan. Uuden tilikauden alkaessa Suomen Microsoftin entinen myynti- ja markkinointijohtaja Juha Koivisto on valittu Sinisen Meteoriitin hallituksen puheenjohtajaksi. Koivisto on toiminut Sinisen Meteoriitin hallituksen jäsenenä edellisen tilikauden ajan. Juhalla on rautainen, 30 vuoden kokemus tietotekniikkabisneksestä sen eri osa-alueilta Nokialla, Fujitsulla ja Microsoftilla. Jätettyään tehtävänsä Microsoftilla 2010, Koivisto on työskennellyt hallitusammattilaisena. Erityisesti hänen sydäntään lähellä ovat strategia ja sen jalkauttaminen, myynnin ja markkinoinin kehittäminen sekä tavoitteellinen henkilöjohtaminen.

"Viime tilikauden aikana Sininen Meteoriitti saavutti aseman Suomen johtavana SharePoint-ratkaisuiden toimittajana. Liikevaihtomme kasvoi 45% ja paransimme samalla merkittävästi kannattavuuttamme", Juha Koivisto toteaa.

”Nyt alkaneella tilikaudella panostamme erityisesti asiakkaittemme tietotyön tehostamiseen Microsoftin pilvipalveluiden avulla. Investoimme lisäksi merkittävästi omaan SharePoint-tuotekehitykseemme", Koivisto jatkaa.

Edellisen tilikauden hallituksen puheenjohtana toiminut Petri I. Salonen jää pois yrityksen hallituksesta. Sininen Meteoriitti jatkaa kuitenkin yhteistyötä Salosen ja hänen edustamansa Tellus International Inc:n kanssa. Muut Sinisen Meteoriitin hallituksen jäsenet Sami Kalanen, Markku Laine ja Ossi Pohjola jatkavat uudessa hallituksessa.

Lisätietoja:

Juha Koivisto, hallituksen puheenjohtaja, p. 050 347 6914
Pekka Walkama, toimitusjohtaja, Sininen Meteoriitti Oy, p. 040 777 2391

Sininen Meteoriitti
on verkkopalvelujen ja tietotyön asiantuntija. Suunnittelemme ja toteutamme verkkoon www-palveluja ja järjestelmiä, jotka tukevat asiakkaan liiketoimintaa ja ovat käyttäjilleen hyödyllisiä, tarkoituksenmukaisia ja käyttäjäystävällisiä. Tavoitteenamme on olla Suomen paras SharePoint-osaaja. Vuonna 2001 perustettu Sininen Meteoriitti työllistää lähes 100 IT- ja viestintäalan ammattilaista.

Linkit

Juha Koivisto (LinkedIn)
Pekka Walkama (LinkedIn)