3.6.2013

Sininen Meteoriitti korkeimmalle tasolle Microsoftin pilviratkaisuissa

Sininen Meteoriitti on saavuttanut Microsoftin kumppaniohjelmassa korkeimman Cloud Accelerate -tason pilviratkaisuiden osalta.
 
”Olemme talven aikana toimittaneet useita Office 365-pohjaisia SharePoine Online intranet-ratkaisuja asiakkaillemme.  Uskomme, että kysyntä pilvi-SharePointille tulee kasvamaan merkittävästi Office 365 -palvelun vähitellen päivittyessä 2013-versioon ”, toteaa Sinisen Meteoriitin pilviliiketoiminnasta vastaava Henrik Blåfield.
 
Microsoftin kumppaniohjelman muutosten myötä useita aiemmin erillisiä osaamisalueita on niputettu yhteen. Aiemmin erilliset SharePoint-kompetenssit on yhdistetty uuteen ”Collaboration and Content” -kompetenssiin ja sovelluskehityskompetenssit ”Application Development” -kompetenssiin.  Sininen Meteoriitti jatkaa kultakumppanina Collaboration and Content -osaamisalueella.

Sininen Meteoriitti omaa jatkossa myös Small Business Specialist -kompetenssin.
 
Lisätietoja:
Tytti Hallavo, Sininen Meteoriitti, 020 790 7796, tytti.hallavo@meteoriitti.com
 
Sininen Meteoriitti on verkkopalvelujen ja tietotyön asiantuntija. Suunnittelemme ja toteutamme verkkoon www-palveluja ja järjestelmiä, jotka tukevat asiakkaan liiketoimintaa ja ovat käyttäjilleen hyödyllisiä, tarkoituksenmukaisia ja käyttäjäystävällisiä. Tavoitteenamme on olla Suomen paras SharePoint-osaaja. Vuonna 2001 perustettu Sininen Meteoriitti työllistää yli 100 IT- ja viestintäalan ammattilaista.