3.6.2013

Sininen Meteoriitti mukaan Microsoftin Business-Critical SharePoint -kumppaniohjelmaan

Sininen Meteoriitti on valittu mukaan Microsoftin Redmondin pääkonttorista johdettuun Business-Critical SharePoint (BCSP)-kumppaniohjelmaan. Ohjelmaan on valittu maailmanlaajuisesti 75 strategisesti tärkeää SharePoint-kumppania, joilla on vaadittava tekninen ja liiketoiminnallinen osaaminen SharePointin hyödyntämiseen liiketoimintakriittisten ratkaisuiden alustana.
 
”Redmondista käsin johdettuun ohjelmaan pääsy on Siniselle Meteoriitille kunnia-asia ja uskomaton mahdollisuus. Meillä on ohjelman myötä pääsy ainutlaatuisiin Microsoftin koulutuksiin ja resursseihin, sekä globaalin BCSP-verkoston osaamiseen”, toteaa Sinisen Meteoriitin myyntijohtaja Jari Pullinen, ja jatkaa: ”tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme hyödyntämään maksimaalisesti jo tehtyjä investointeja SharePoint-alustaan ja liiketoimintajärjestelmiinsä. Itse näen paljon hyödyntämättömiä mahdollisuuksia etenkin liiketoimintakriittisten extranet-ratkaisuiden alueella”.
 
Lisätietoja:
Jari Pullinen, myyntijohtaja, Sininen Meteoriitti Oy, jari.pullinen@meteoriitti.com, 050-345 7485
 
Business-Critical SharePoint -kumppaniohjelman tavoitteena on laajentaa SharePointin hyödyntäminen koskemaan liiketoimintakriittisiä ratkaisuja.  Ohjelma koostuu maailman johtavista Microsoft-kumppaneista, joilla on vaadittava tekninen ja liiketoiminnallinen osaaminen liiketoimintajärjestelmien integroimiseen (esim. Dynamics, SAP, MS BI) SharePoint-ratkaisuihin.
 
Sininen Meteoriitti on verkkopalvelujen ja tietotyön asiantuntija. Suunnittelemme ja toteutamme verkkoon www-palveluja ja järjestelmiä, jotka tukevat asiakkaan liiketoimintaa ja ovat käyttäjilleen hyödyllisiä, tarkoituksenmukaisia ja käyttäjäystävällisiä. Tavoitteenamme on olla Suomen paras SharePoint-osaaja. Vuonna 2001 perustettu Sininen Meteoriitti työllistää yli 100 IT- ja viestintäalan ammattilaista.

Lisätietoja Sinisen Meteoriitin palveluista:

Kiinnostuitko? Kysy lisää!