3.6.2013

Sininen Meteoriitti nousi EPiServerin korkeimmalle kumppanitasolle

Sininen Meteoriitti on noussut vuoden 2013 alusta EPiServerin korkeimmalle ”Premium Solution Partner” -kumppanuustasolle. Premium Solution Partner-kumppanien toimituskyky ja toiminnan laajuus ovat todistetusti alan korkeinta tasoa.

EPiServer Premium Solution Partner
Sininen Meteoriitti on noussut vuodessa EPiServer Premium –kumppaniksi, mikä osoittaa yrityksen panostusta EPiServer osaamiseen ja kumppanuuteen ” toteaa EPiServerin maajohtaja Kalle Bäckman.

”Olemme todella iloisia ja ylpeitä EPiServerin huomionosoituksesta. Korkein kumppanuustaso tuo korkeamman toimittajastatuksen lisäksi konkreettista hyötyä Siniselle Meteoriitille ja asiakkaillemme EPiServerin teknisten resurssien ja tukikanavien laajempien hyödyntämismahdollisuuksien kautta”, iloitsee Sinisen Meteoriitin myyntijohtaja Jari Pullinen.

Lisätietoja:

Jari Pullinen, myyntijohtaja, Sininen Meteoriitti, GSM 050-345 7485, jari.pullinen@meteoriitti.com

Kalle Bäckman, maajohtaja, EPiServer Finland, GSM 050 341 9997, kalle.backman@episerver.com

Sininen Meteoriitti on verkkopalvelujen ja tietotyön asiantuntija. Suunnittelemme ja toteutamme verkkoon www-palveluja ja järjestelmiä, jotka tukevat asiakkaan liiketoimintaa ja ovat käyttäjilleen hyödyllisiä, tarkoituksenmukaisia ja käyttäjäystävällisiä. Vuonna 2001 perustettu Sininen Meteoriitti työllistää yli 100 IT- ja viestintäalan ammattilaista.

EPiServer AB on maailman nopeimmin kasvava julkaisujärjestelmä (WCM), verkkokauppa ja on-line yhteisöalustojen toimittaja. Yli 5000 asiakasta ympäri maailmaa käyttää EPiServer CMS –ohjelmistoa luodakseen vuorovaikutteisia ja kiehtovia verkkopalveluja. EPiServer CMS -ohjelmistoa käyttää päivittäin yli 130 000 sisällöntuottajaa ja se on yli 20 000 verkkopalvelun perustana. EPiServer toimittaa julkaisujärjestelmäalustaansa nykyisin yli 600 osaavaa kumppaniyritystä ja 30 maata kattavan verkoston kautta. EPiServer on Microsoft Gold Certified -kumppani, ja sillä on ollut Dun & Bradstreetin AAA -luottoluokitus jo vuodesta 2000 lähtien. Yritys on perustettu vuonna 1994 ja sillä on toimistot Ruotsissa, Yhdysvalloissa, Tanskassa,

Norjassa, Suomessa, Alankomaissa, Etelä-Afrikassa, Australiassa, Vietnamissa, Ukrainassa ja Iso-Britanniassa.