3.6.2013

Sininen Meteoriitti rakensi Constin intranetin pilveen kahdessa kuukaudessa

Consti Yhtiöt

Sininen Meteoriitti toimitti Consti Yhtiöille SharePoint Online –pohjaisen intranet-ratkaisun.

Consti Yhtiöt  on Suomen johtava korjausrakentamiseen keskittynyt yritys. Consti Yhtiöt uudistaa kiinteistökantaa tehokkaasti ja luo arvoa kiinteistöjen omistajille maan parhaalla korjausurakoinnin, talotekniikan, linjasaneerauksen, julkisivusaneerauksen sekä pihojen ja ympäristöjen osaamisella. Uudistusten kohteina on asunto-osakeyhtiöitä, teollisuus-, kauppa-, hotelli- ja toimistokiinteistöjä sekä julkisen sektorin kohteita.
 
Intranet-projektissa valjastettiin Consti Yhtiöiden Office365-palvelusta SharePoint Online laajempaan intranet-käyttöön ja hyödynnettiin Sinisen Meteoriitin Valo 365 -ratkaisua intranetin toteutuksessa ja käyttöönotossa. Consti Yhtiöiden Valo 365:n mukainen viestinnällinen intranet ja työtilat toteutettiin kahdessa kuukaudessa. Projekti sisälsi määrittelyn, toteutuksen, testauksen ja koulutukset. Projektissa pysyttiin hyvin aikataulussa ja työmäärissä.
 
”Consti on kasvanut nopeasti yrityskauppojen seurauksena ja sen takia yhtenäisen yrityskulttuurin luomiseen ja tiedonkulkuun on luotava tehokkaita välineitä. Projektissa yhdistettiin sekä organisaation oma että toimittajan näkemys sisällöstä ja teknologiasta. Se vietiin läpi nopealla aikataululla ja oli käyttöönottovalmis kahdessa kuukaudessa aloituksesta. Uutta on visuaalinen ilme, jäsentelyn selkeys ja käytettävyys. Erityisesti vuorovaikutteisuuteen on panostettu ja koko henkilöstö yritetään aktivoida viestimään keskenään SharePointin välityksellä”, kertoo Consti Yhtiöiden kehitysjohtaja Juha Salminen.

Lisätietoja: 
Jari Pullinen, myyntijohtaja, Sininen Meteoriitti Oy, puh. 050-345 7485, jari.pullinen@meteoriitti.com

Sinisen Meteoriitin Valo 365
on Microsoftin SharePoint Online –palvelun päälle kehitetty valmisratkaisu intranetin käyttöönottoon. Valo 365 koostuu valmiiksi mietityistä moduuleista, joita yhdistelemällä voidaan koostaa vaivatta asiakasorganisaation tarpeita vastaava intranet ja laajentaa se myös extranet-ratkaisuksi. Valo 365 on luotu tehostamaan sisäistä viestintää sekä vuorovaikutteista tiedonvälitystä ja ryhmätyötä verkossa. Kiinnostuitko? Lue lisää.
 
Sininen Meteoriitti on verkkopalvelujen ja tietotyön asiantuntija. Suunnittelemme ja toteutamme verkkoon www-palveluja ja järjestelmiä, jotka tukevat asiakkaan liiketoimintaa ja ovat käyttäjilleen hyödyllisiä, tarkoituksenmukaisia ja käyttäjäystävällisiä. Tavoitteenamme on olla Suomen paras SharePoint-osaaja. Vuonna 2001 perustettu Sininen Meteoriitti työllistää yli 100 IT- ja viestintäalan ammattilaista.
 

Lisätietoja Sinisen Meteoriitin palveluista: