3.6.2013

Sininen Meteoriitti toimitti EPV Energialle Valo-intranetin

EPV Energia

Sininen Meteoriitti on toimittanut EPV Energialle SharePoint 2010 -pohjaisen intranetin

Vaasalainen EPV Energia Oy on 60-vuotias monipuolisen kotimaisen energiantuotannon osaaja. Intranet-projekti toimitettiin kesän 2012 aikana pohjautuen Sinisen Meteoriitin Valo-valmisratkaisuun.
 
EPV Energian intranet on uusi viestintä- ja yhteistyökanava, joka toimii pääasiallisena sisäisenä viestintäkanavana ja  konserniin liittyvän aineiston lähteenä, tarjoten samalla työympäristön erilaisille projekti- ja työryhmille.
 
Sinisen Meteoriitin Valo on Microsoftin SharePoint -tuotteen päälle kehitetty valmisratkaisu intranetin käyttöönottoon.  Valo koostuu valmiiksi mietityistä palasista, joita yhdistelemällä voidaan koostaa vaivatta asiakasorganisaation tarpeita vastaava intranet ja laajentaa se extranet-ratkaisuksi. Valo on luotu tehostamaan sisäistä viestintää sekä vuorovaikutteista tiedonvälitystä ja ryhmätyötä verkossa.

Lisätietoja:
Jari Pullinen, myyntijohtaja, Sininen Meteoriitti Oy, puh. 050-345 7485, jari.pullinen@meteoriitti.com
 
EPV Energia Oy on suomalainen sähkön ja lämmön tuotantoon ja hankintaan erikoistunut energiayhtiö. EPV:n perustehtävä on hankkia omistajilleen sähköä edullisesti. Yhtiö hankkii vuosittain noin 4 TWh sähköä ja 1,4 TWh lämpöä. EPV Energia Oy hankkii noin 5 prosenttia kaikesta Suomessa vuoden aikana kulutettavasta sähköstä.
 
Sininen Meteoriitti on verkkopalvelujen ja tietotyön asiantuntija. Suunnittelemme ja toteutamme verkkoon www-palveluja ja järjestelmiä, jotka tukevat asiakkaan liiketoimintaa ja ovat käyttäjilleen hyödyllisiä, tarkoituksenmukaisia ja käyttäjäystävällisiä. Tavoitteenamme on olla Suomen paras SharePoint-osaaja. Vuonna 2001 perustettu Sininen Meteoriitti työllistää lähes 100 IT- ja viestintäalan ammattilaista.
 

Lisätietoja Sinisen Meteoriitin palveluista