3.6.2013

Sininen Meteoriitti tuplasi Movember-joukkueensa keräämän potin hyväntekeväisyyteen

Sinisen Meteoriitin joukkue keräsi Movember-kampanjassa yhteensä yli 1000€ eturauhassyöpätyön hyväksi. Yritys päätti palkita hyvän työn tuplaamalla joukkueen potin hyväntekeväisyyteen. Näin Sinisen Meteoriitin Viiksivalluista tuli yli 2000 euron summalla kokonaisuudessaan seitsemänneksi eniten Suomessa syöpätyön hyväksi rahaa kerännyt joukkue.

Movember

Joka vuoden marraskuussa Movember-kampanja pyytää miehiä ympäri maailman kasvattamaan viikset. Suomessa Movemberin keräyskohde on Syöpäsäätiön Eturauhassyöpärahasto, joka tukee eturauhasen syövän tutkimusta Suomessa. Sen lisäksi Movember tukee Global Action Planin kautta Euroopassa tapahtuvaa syöpätutkimusta.

”Meille on tärkeää toimia eettisesti oikein. Movember on tähän erinomainen kanava, joka hyvän asian lisäksi luo yhteenkuuluvaisuuden tunnetta sekä lisää tietoisuutta terveyteen liittyvistä seikoista.”, kommentoi Sinisen Meteoriitin toimitusjohtaja Pekka Walkama.