3.6.2013

Sininen Meteoriitti valittiin Suomen 9. parhaaksi työpaikaksi

Great Place to Work –instituutin tutkimukseen pohjautuva Suomen parhaat työpaikat –lista julkaistiin 14.2.2013. Sininen Meteoriitti valittiin jo viidennen kerran peräkkäin Suomen parhaiden työpaikkojen top30-listalle yleisessä sarjassa.

Sinisen Meteoriitin sijoitus parhaiden työpaikkojen tutkimuksessa parani kaksi pykälää edellisestä vuodesta, mikä siivitti yrityksen sijalle yhdeksän. Tämä on Sinisen Meteoriitin paras sijoitus tähän mennessä tutkimuksessa.

”Sininen Meteoriitti vie eteenpäin digitaalisen työn murrosta, jonka tekemisessä avoin ja kokeileva yrityskulttuuri on avainasemassa. Viides kerta peräkkäin listalla todistaa, että se toimii myös yli sadan asiantuntijan motivoinnissa.”, Sinisen Meteoriitin toimitusjohtaja Pekka Walkama kiittää joukkojaan.
 
Parhaiden työpaikkojen valinta pohjautuu henkilöstön kesken tehtyyn tutkimukseen, jossa tarkastellaan mm. työpaikan vuorovaikutussuhteiden, johtamismenetelmien ja yhteistyön toimivuutta. Yleisessä sarjassa tutkitaan 50-500 työntekijän yrityksiä.