3.6.2013

Uusien SharePoint-osaajien rekrytointiohjelma käyntiin tänään

Puolet ohjelman osallistujista on työskennellyt aiemmin Nokialla tai sen alihankkijoilla.

Sininen Meteoriitti kasvattaa Suomen työmarkkinoille uusia Microsoft SharePoint -taitajia, kun yritys käynnistää tänään kuusi kuukautta kestävän rekrytointiohjelman.

Ohjelman osallistujiksi etsittiin IT-osaajia, joilla on vahva halua kehittyä SharePointin syväosaajiksi. Hakijoiden joukosta valittiin yhteensä 14 osallistujaa, jotka suorittavat rekrytointiohjelman 17.9.2012–22.3.2013. Hakemuksia ohjelmaan vastaanotettiin yli 300. Hakijoiden kovasta tasosta kertoo, että puolella nyt aloittavista henkilöistä on työhistoriaa Nokian ekosysteemissä.

”Meille soveltuvat sekä vastavalmistuneet että kokeneemmat ammattilaiset, kunhan henkilö on valmis oppimaan uutta”, Meteoriitin toimitusjohtaja Pekka Walkama toteaa.

Rekrytointiohjelman osallistujat työskentelevät heti alusta alkaen Sinisen Meteoriitin projekteissa. Lisäksi he saavat SharePointia käsittelevän täsmäkoulutuksen, jonka veroista kokonaisuutta ei ole tarjolla minkään koulun kursseilla. Koulutuksesta vastaa IT-alan johtava teknologiakouluttaja Sovelto.

Yhteistyössä Työhallinnon kanssa järjestettävä rekrytointiohjelma kehittää koulutettavien henkilöiden osaamista merkittävässä määrin. Sininen Meteoriitti on huomannut tämän toimivan myös tehokkaana henkilöstön sitouttajana.

”Vastaavalla konseptilla vuosien varrella rekrytoimistamme 13 osaajasta kaikki ovat edelleen töissä meillä, vaikka SharePoint-ammattilaisista on markkinoilla kova kysyntä”, toimitusjohtaja Pekka Walkama kertoo.

”Aikaisemmat tulokset sekä uuden osaamisen saaminen motivoivat minua. Meteoriitti tuntuu lisäksi todella välittävän työntekijöistään”, rekrytointiohjelmaan valituksi tullut Antti Hinkkanen kertoo.

Rekrytointiohjelman järjestävät tiiviissä yhteistyössä Sininen Meteoriitti, Uudenmaan ja Keski-Suomen ELY-keskukset sekä henkilövalinnoista ja koordinoinnista vastaava Saranen Consulting. Tavoitteena on, että kaikki rekrytointiohjelman osallistujat työllistyvät ohjelman päätyttyä vakituiseen työsuhteeseen.

Ohjelman kautta kasvatetaan uusia osaajia sekä Helsinkiin että Jyväskylään.

Lisätiedot:

Sininen Meteoriitti: Toimitusjohtaja Pekka Walkama, 040 777 2391, pekka.walkama@meteoriitti.com
Saranen Consulting: Asiakkuus- ja palvelujohtaja Janne Lindfors, 050 530 3333, janne.lindfors@saranen.fi