6.6.2013

CIMOn verkkopalvelut uudistuvat

Kansainvälisen liikkuvuuden ja yhteistyön keskus CIMO on opetusministeriön alainen kansainvälisten asioiden asiantuntija- ja palveluorganisaatio. CIMO edistää kansainvälistä liikkuvuutta ja yhteistyötä koulutuksessa ja työelämässä sekä kehittää kansainvälistä toimintaa kulttuurin, nuorison ja kansalaisyhdistysten parissa.

CIMOn kohderyhmille verkossa tarjotut tiedot ja palvelut on konseptoitu kolmeksi erilliseksi verkkopalvelukokonaisuudeksi:

  • Cimo.fi kokoaa yhteen asiantuntijoille suunnatut tiedot sekä ekstranetit yhteistyökumppaneille
  • Maailmalle.net tarjoaa tietoja kansainvälistä vaihtoa suunnittelevien nuorten näkökulmasta
  • Discover Finland on suunnattu niille ulkomaalaisille, jotka ovat kiinnostuneita mahdollisuudesta opiskella Suomessa

Uudella alustalla parempaa asiakaspalvelua

CIMO on ryhtynyt uudistushankkeeseen, jossa verkkopalvelujen sisältöjen esittämistapa, käyttöliittymät ja toiminnallisuudet sekä niiden ylläpito yhdenmukaistetaan kokonaan uudella sisällönhallintajärjestelmällä.

Verkkopalvelujen uudistamisella pyritään tarjoamaan yleisesti parempaa asiakaspalvelua ja lisäämään kohderyhmien kiinnostusta sivustoja kohtaan. Uudella palvelukonseptilla tuodaan yhä tehokkaammin esiin CIMOn asiantuntemusta, tarjolla olevia kansainvälistymismahdollisuuksia, ohjelmia ja apurahoja sekä vuorovaikutteisia palveluja.

Steerco konsulttina uudistuksen määrittelyssä

Uudistushankkeen aluksi on määritelty verkkopalveluille

  • uusi palvelukonsepti
  • toiminnalliset vaatimukset
  • eri sisältötyyppien perusratkaisut
  • käyttöliittymäperiaatteet

Steerco on toiminut määrittelyvaiheen konsulttina, joka on tukenut CIMOa luomaan suunnitelman uusista, käytettävistä ja palvelevista verkkosivustoista.

Kiinnostuitko uusien palvelujen määrittelystä?

Ota yhteyttä ja kysy lisää:
» yhteydenottolomake