6.6.2013

Finanssialan Keskusliiton laaja verkkopalvelukokonaisuus julkaistu

Sininen Meteoriitti toteutti Finanssialan Keskusliiton uuden laajan verkkopalvelukokonaisuuden SharePoint 2010 -alustalle. Kokonaisuudistus koski niin intra-, extra- ja WWW-sivustoja kuin dokumenttienhallintaratkaisuakin. Sininen Meteoriitti vastasi palveluiden määrittelystä, suunnittelusta ja toteutuksesta.

Finanssialan Keskusliitto vankentaa valmistuneen uudistuksen myötä edelläkävijän asemaansa uuden teknologian hyödyntäjänä sidosryhmiensä palvelemisessa. Projektilla tavoiteltiin mm. luotettavan tiedon löydettävyyden nostamista huipputasolle ja sähköisen viestinnän tehostamista. Samassa yhteydessä uudistettiin organisaation toimintatapoja uuden teknologian tukemana.

”Saavutimme projektille asettamamme tavoitteet erinomaisesti. Uudessa palvelukokonaisuudessamme tietoa hallitaan tehokkaasti keskitetysti yhdestä paikasta, vaikka esityspaikkoja voi olla monia.”, toteaa Finanssialan Keskusliiton viestintäjohtaja Minna Aila.

”Olen todella ylpeä, että saimme jälleen yhdessä vietyä uunituoretta teknologiaa hyödyntävän laajan hankkeenonnistuneesti aikataulussa läpi.”, jatkaa Sinisen Meteoriitin toimitusjohtaja.

» Finanssialan Keskusliiton uudistettu julkinen verkkopalvelu
» Lisätietoja Finanssialan Keskusliitosta
» Referenssiesittely Finanssialan Keskusliiton verkkopalvelukokonaisuudesta
Lisätietoa Sinisen Meteoriitin palveluista

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!