6.6.2013

Kaksi Sinisen Meteoriitin edustajaa tivi-vaikuttajat listalle

Sinisen Meteoriitin toimitusjohtaja Aki Antman on jälleen mukana tuoreella Tietoviikon sadan vaikuttajan listalla, valinta oli Akille viides peräkkäin. Sadan tivi-vaikuttajan lista on Tietoviikon toimituksen vuosittainen näkemys alan vaikutusvaltaisimmista suomalaista.

Sata vaikuttajaa on jaettu seitsemään kategoriaan ja Antman on mukana ”Infrastruktuuri” -kategoriassa yhdessä mm. Microsoftin toimitusjohtaja Ari Rahkosen, Nokian kehitysjohtaja Pekka Kähkipuron sekä Linus Torvaldsin kanssa.

Tietoviikon Sadan vaikuttajan listalta löytyy myös Sinisen Meteoriitin hallituksen puheenjohtaja Ossi Pohjola. Ossi on mukana ”Yritysohjelmistot” -kategoriassa yhdessä mm. MySQL:n Mårten Mickosin, Kauppakorkeakoulun professori Matti Rossin ja Sinisen Meteoriitin kumppanin Visual Managementin kehitysjohtajan Vesa Tiirikaisen kanssa.

”Viides peräkkäinen valinta Tietoviikon vaikuttajalistalle on luonnollisesti erittäin suuri kunnia minulle itselleni ja erityisesti koko Sinisen Meteoriitin henkilöstön osaamiselle.” Antman kertoo valinnasta.