6.6.2013

Kiinteistöalan Kustannukselle sähköisiä julkaisuja

Kiinteistöalan Kustannus Oy vahvistaa asemaansa sähköisten julkaisujen tuottajana. Uutta sähköisen julkaisemisen mallia pilotoidaan Kiinteistöalan lakikirjan konseptin ja tuotteen uudistavassa hankkeessa, joka käynnistyi marraskuussa 2002. Uuden tuotteen julkistuksen on määrä tapahtua 10.4.2003 alkavilla Kiinteistömessuilla. Uusi tuote perustuu Sininen Meteoriitti Oy:n Kiinteistöalan kustannukselle tuottamaan XML-pohjaisen toimitus- ja verkkojulkaisujärjestelmään.

Steerco konsultoi Kiinteistöalan kustannusta hankkeessa projektin määrittelyn, kilpailutuksen ja toimittajavalinnan sekä hyväksyntätestauksen organisoinnin ja läpiviennin osalta.

Kiinteistöalan Kustannus Oy on Suomen Kiinteistöliiton omistama kustantamo, joka julkaisee kiinteistöalan kirjallisuutta ja lomakkeita sekä Suomen Kiinteistölehteä ja Locus-lehteä. Yrityksen pääasiakasryhmänä ovat ammatti-isännöitsijät, taloyhtiöiden hallitukset ja huoltoyhtiöt.

Lisätietoja

Steerco Oy, toimitusjohtaja Jukka Packalén, p. 050-5632957