6.6.2013

Konsultointia Lassila & Tikanojan toimittajavalinnoissa

Lassila & Tikanoja on ympäristönhuoltoon sekä kiinteistöjen ja laitosten ylläpitoon erikoistunut yritys. Lassila & Tikanoja Oyj on noteerattu Helsingin Pörssissä ensimmäisenä alan yrityksenä. Yritys työllistää noin 5 500 ammattilaista. Yhtiön toimialoja ovat ympäristöpalvelut (jätehuolto, kierrätyspalvelut), kiinteistöpalvelut (siivous, kiinteistöhuolto) ja teollisuuspalvelut (teollisuuden puhtaanapito, viemärihuolto, vahinkosaneeraus, ongelmajätehuolto). Yhtiö on alallaan suurin Suomessa ja markkinajohtaja useimmissa palveluissaan.

Steerco on ollut mukana Lassila & Tikanojan laajassa toiminnanohjauksen kehityshankkeessa, joka käynnistettiin vuoden 2002 alussa. Hankkeen tavoitteena on kehittää Säkkivälineen prosesseja ja tietojärjestelmiä sekä koko yrityksen että yksittäisten liiketoimintayksikköjen tarpeista lähtien. Steerco on konsultoinut kehittämisprojektia mm. järjestelmän esitutkimuksen ja tuote- ja toimittajavalintojen osalta. Yhteistyön yksityiskohdat ovat luottamuksellisia.