6.6.2013

Koulutus Ylä-Savon yrityksille

Steerco veti lokakuussa Ylä-Savon yrityksille koulutusjakson ICT-hankkeiden hallinnasta. Koulutukseen osallistuneet yritykset toimivat ICT-hankkeissa sekä tilaajan että toimittajan rooleissa.

”Koulutuksen aikana osallistujille syntyi hyvä käsitys siitä, kuinka IT-projekti oikeastaan kannattaa viedä läpi”, kertoo koulutuksen järjestänyt projektipäällikkö Kari Puumalainen Ylä-Savon ammattiopistosta. ”Vaikka osa osallistujista oli toiminut alalla pitkään, moni asia tuntui loksahtavan koulutuksen aikana osallistujien päässä paikoilleen.”

Kari Puumalainen osallistui itsekin koulutukseen paikan päällä. ”Koulutus oli erittäin hyvä. Vaikka aihe on teoreettinen ja potentiaalisesti ikäväkin, koulutuksessa saatiin siitä hyvällä esitystavalla ja elävillä esimerkeillä paljon irti. Steercolla riitti aiheeseen asiantuntemusta.”

Steerco järjestää asiakkailleen räätälöityjä koulutuksia mm. ICT-projektien hallinnan, verkkopalveluiden suunnittelun sekä käytettävyyden suunnittelun ja varmistamisen aihealueilta.