6.6.2013

Lahjakortti suoraan kännykkään ensimmäisenä Suomessa

Suomalainen Mogipo Oy (Mobile Gift Portal) muuttaa lahjakorttiliiketoimintaa tuomalla markkinoille täysin uuden sähköisen palvelun. Sininen Meteoriitti vastasi Mogipo-palvelukokonaisuuden teknisestä suunnittelusta ja toteutuksesta.

Mogipo.comissa palveluntarjoajat voivat siirtää lahjakorttimyyntinsä täysin sähköiseen aikaan. Palveluntarjoajat rekisteröityvät palveluun, jossa he voivat vapaasti määritellä lahjakorttien arvon, julkaisupäivämäärän sekä lahjakorttien voimassaoloajan. Kauppiaat voivat vapaasti päivittää omia lahjakorttejaan, joten palvelu soveltuu erinomaisesti esim. kausituotteille. Mogipon lahjakortti tarjoaa säästöjä kauppiaille sekä mahdollistaa myös pienyrittäjien ja ammatinharjoittajien mukaantulon palveluun.

Lahjan ostaja valitsee palvelusta lahjakortin joka toimitetaan suoraan vastaanottajan matkapuhelimeen. Viesti sisältää varmennekoodin, jonka avulla lahjakortti voidaan turvallisesti varmentaa ja osto suorittaa. Lahjakortin voi lunastaa koko sen arvosta tai se voidaan käyttää osissa. Koska lahjakortti on sähköinen, se ei voi kadota. Lahjakortin lähetysajankohdan voi ajastaa päivämäärän ja kellonajan perusteella, joten se saadaan lahjansaajalle täsmälleen haluttuna ajankohtana. Palvelu soveltuu erinomaisesti yksityishenkilöille ja yrityksille.

Mogipo lahjakortti on ekologinen vaihtoehto. Sen hiilijalanjälki on erittäin alhainen, koska lahjakortti voidaan ostaa ajasta ja paikasta riippumatta eikä lahjan lunastukseen tarvita tulostettavia kortteja tai paperia.

Tekes tukee Mogipo Oy:n teknologia kehitystyötä ja yhtiön tavoitteena on kansainvälistyminen.

» Mogipon verkkopalvelu

Lisätietoja

Pekka Walkama, toimitusjohtaja, Sininen Meteoriitti Oy, p. 0207 907 721
Jari Kivinen, toimitusjohtaja, Mogipo Oy, p. 0500 446977

Lisätietoja Sinisen Meteoriitin palveluista

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!