6.6.2013

Meteoriitin asiantuntijat mediassa ja seminaareissa keväällä 2011

Sinisen Meteoriitin asiantuntijat esiintyvät kevään aikana monessa verkkopalveluiden ja tietotyön ratkaisujen kehittämistä käsittelevässä tapahtumassa.

TechDays 2011 yhdistää kotimaiset .Net-sovelluskehittäjät

Vuoden suurimmassa Microsoft-teknologioihin ja tuotteisiin keskittyvässä tapahtumassa Sininen Meteoriitti esiintyy kahden luennon voimin. Torstaiaamusta 31.3. Mika Berglund opettaa metadatan hyödyntämistä SharePointissa ja sen ulkopuolella. Myöhemmin samana päivänä Drazen Dodik luennoi käyttöliittymien tekemisestä Windows Phone 7 –pohjaisiin puhelimiin.

Torstaipäivän päätteeksi järjestettävässä asiantuntijapaneelissa esiintyy myös konsulttimme Perttu Tolvanen, joka on mukana SharePoint-markkinan nykytilaa käsittelevässä sessiossa.

Lisää tietoa ohjelmasta ja tapahtumasta löytyy TechDays 2011 -seminaarin sivuilta

Euroopan SharePoint-osaajat ja kokemukset kohtaavat

Konsultti Perttu Tolvanen toimii SharePoint -seminaarissa paneelin moderaattorina Kööpenhaminassa maaliskuussa. Paneelin aiheena ovat SharePoint 2010:n uudet ominaisuudet ja parhaat sovellusalueet "suoraan paketista". Seminaarissa esitellään projekticaseja ympäri Eurooppaa. Suomesta seminaarissa ovat mukana mm. Keva ja UPM Kymmene.

Lisää tietoa ohjelmasta ja tapahtumasta löytyy SharePoint at Work -seminaarin sivuilta.

Sininen Meteoriitti johtajaopintojen esimerkkitapauksena

Toimitusjohtaja Pekka Walkama luennoi Henkilöstöjohtamisen foorumilla osiossa, joka keskittyy nuorten osaajien johtamiseen. Pekka kertoo muun muassa, millaista on nuorena johtajana johtaa nuoria työntekijöitä ja kasvuyritystä.

Lisää tietoja tapahtumasta löytyy tapahtuman esitteestä.

Sinisen Meteoriitin hallituksen puheenjohtaja puhuu Microsoft-ekosysteemistä Singaporessa

Hallituksen puheenjohtaja Petri I. Salonen puhuu Microsoft Asia Pacific Public Sector Partner Summit tapahtumassa, joka pidetään Singaporessa huhtikuun 19-20,2011.

Salonen osallistuu ”Partnering with the ecosystem – having a voice in policy-making”- paneelikeskusteluun. Salonen on ollut mailman suurimman kumppaniorganisaation International Association of Microsoft Channel Partners’in globaali presidentti, ja hänen näkemyksensä kumppanitoiminnasta herättää kiinnostusta myös Aasiassa.

Lisätietoja tapahtuman sivuilta.

Sähköinen palvelukanava -koulutus asiakaspuolen projektipäälliköille kesäkuussa 2011

Sinisen Meteoriitin konsultti Perttu Tolvanen vetää kaksipäiväisen koulutusjakson Helsingissä (Tapahtumatalo Bank) sähköisen palvelukanavan rakentamisen kiperistä kysymyksistä. Koulutuksen järjestää Talentum Events ja kaksipäiväisessä tehopaketissa käsitellään mm. verkkopalvelustrategian toteutusta, verkkopalveluprojektin hankkeistusta ja teknologiavalintoja, sosiaalisen median ja hakukokoneoptimoinnin merkitystä sekä esimerkiksi mobiilipalvelun rakentamisen haasteita.

Lue lisää kaksipäiväisen koulutuksen ohjelmasta ja ilmoittaudu mukaan! 

Meteoriitin asiantuntijat tarttuivat ajankohtaisiin aiheisiin omassa SharePoint-seminaarissa

Maaliskuun alussa Meteoriitin omassa SharePoint 2010 -seminaarissa esiintyivät Heidi Selkäinaho, Jari Pullinen, Mika Berglund ja Perttu Tolvanen. Heidi ja Jari kertoivat täyteen ahdetussa Bläkissä Meteoriitin kokemuksia SharePoint 2010 -projekteista. Isoimpana havaintona Heidi ja Jari kertoivat konseptisuunnittelun merkityksestä siinä, kuinka SharePointista voi ottaa kaiken irti. Muita keskustelua herättäneitä havaintoja olivat SharePointin sosiaalisen median ominaisuudet ja vaikeudet valita räätälöinnin ja tuoteominaisuuksien välillä. Mika kertoi Microsoftin tulevista pilvipalveluista ja antoi suosituksiaan miten pilvipalveluiden käyttöönotossa kannattaisi edetä. Perttu jakoi näkemyksensä julkaisujärjestelmien markkinatilanteesta Suomessa ja kiteytti lopuksi milloin asiakkaiden kannattaa harkita SharePointtia web-julkaisujärjestelmänä.

Pertun esitys julkaisujärjestelmämarkkinasta löytyy Slidesharesta.

Seuraava seminaari järjestetään 28.4 yhdessä Microsoftin kanssa.

Meteoriitti mediassa

  • MTV3 haastatteli Meteoriitin toimitusjohtaja Pekka Walkamaa juttuunsa “Terve tuho koettelee kaikkea teollisuutta”. Jutussa Pekka kommentoi mahdollisuuksia kouluttaa Nokian Symbian-kehittäjistä Windows Mobile -osaajia. Jutussa kuvataan myös hieman Meteoriitin Helsingin toimistoa.” (MTV3 Katsomo: Terve tuho koettelee kaikkea teollisuutta, 9.3.2011)
  • Meteoriitin konsultti Perttu Tolvanen kirjoitti vieraskynä-artikkelin J. Boye -konsulttifirman blogiin aiheenaan web-julkaisujärjestelmämarkkina Suomessa. (The Web CMS market in Finland, 1.3.2011).
  • Verkkojulkaisu Pomo haastatteli lyhyesti Pekka Walkamaa maaliskuun 2011 numeroonsa.