6.6.2013

Meteoriitti iskee Jyväskylään

Sininen Meteoriitti laajentaa toimintaansa perustamalla uuden toimipisteen Jyväskylään tammikuussa 2011. Yrityksen fokus pysyy Microsoftin teknologiaan pohjautuvien tuottavuusratkaisuiden konsultoinnissa, toteutuksessa ja ylläpidossa – tavoitteena on jatkossa näkyä aktiivisena toimijana myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella sijaitseville asiakkaille.

Sinisen Meteorititin toimitusjohtaja Pekka Walkama arvioi SharePoint-pohjaisten ratkaisuiden kysynnän säilyvän vahvana ja siten yliopistokaupungin tarjoamat mahdollisuudet ovat tärkeitä yrityksen rekrytoinnin kannalta.

 – Sininen Meteoriitti on jatkanut kasvuaan ja panostaa kasvun ohessa kannattavuuteen. Haluamme näyttää, että hyvin johdettuna myös kasvuyritys voi olla kannattava, Walkama jatkaa tulevaisuudennäkymistä.

Jyväskylän konttorin vetäjänä toimii tammikuusta alkaen Jarmo Kuusinen. Kuusisella on yli 10 vuoden monipuolinen kokemus IT-alan eri tehtävistä. Aiemmin hän on toiminut asiantuntija-, projektinjohto- ja esimiestehtävissä mm. Nokialla, Ixonosilla ja Samcomilla.

Kuusisen mukaan uusi yksikkö avataan viiden hengen voimin ja tarkoitus on laajentaa 15-20 henkeen kohtuullisen nopeasti.

– Olen ylpeä porukasta, jonka olemme saaneet kasaan ja tämä on hieno mahdollisuus yrityksen lisäksi myös itselleni, Kuusinen arvioi.

Lisätietoja:

Pekka Walkama, toimitusjohtaja, Sininen Meteoriitti Oy, p. 0207 907 721

Lue lisää aiheesta:

SharePoint 2010 -teknologian osaaminen Sinisessä Meteoriitissa 
Jarmo Kuusinen (LinkedIn)

Tämä uutinen mediassa: