6.6.2013

Metsälehden verkkopalvelu uudistui

Sininen Meteoriitti toteutti täysin uudistetun version Metsalehti.fi -verkkopalvelusta. Metsalehti.fi:tä ylläpitää ja tuottaa Metsäkustannus Oy, joka on monikanavainen metsäalan mediatalo. Metsälehteä on julkaistu vuodesta 1933 lähtien.

Metsälehden verkkopalvelun ydin on joka arkipäivä ilmestyvä Metsäuutiset-kokonaisuus. Metsäuutiset julkaistaan luonnollisesti Metsälehden verkkosivustolla ja lisäksi uutiset siirretään XML Web Services -liittymän kautta mm. Farmit.net -portaaliin.

Metsälehden sivustolta löytyvät myös Kysy & vastaa -palvelu, alan linkkihakemisto, avoimet työpaikat- ja koulutus-osiot sekä Metsälehden esittely sekä otos lehden artikkeleihin.

Palvelusta löytyy myös Kirjakauppa sekä viikoittain päivittyvät puunhinnat. Metsälehti.fi on ensimmäinen Sininen Meteoriitin toteuttama verkkopalvelu, jossa on käytössä Meteorin kauppapaikka-, verkkomaksu- sekä reaaliaikaiset grafiikanpiirto-ominaisuudet.

Sininen Meteoriitti vastasi sekä palvelun teknisestä toteutuksesta että käyttöliittymäsuunnittelusta. Palvelu on toteutettu kokonaisuudessaan Microsoft .NET -teknologioilla Meteorin päälle.

http://www.metsalehti.fi/