6.6.2013

Office 2010 -messut verkossa

Sininen Meteoriitti on mukana digitaalisessa julkistustapahtumassa, kun Microsoft julkaisee uudet Office 2010 ja SharePoint 2010 -tuotteet.

Julkistustapahtuman muotona on "virtuaalimessut" eli sähköinen ympäristö, josta löytyy esittelyvideoita, taustamateriaaleja, sähköisiä luentoja ja Microsoftin kumppaneiden näkemyksiä uusien tuotteiden hyödyistä ja ominaisuuksista.

Asiantuntijoidemme näkemys SharePoint 2010 -alustasta

Sinisen Meteoriitin messupisteestä löytyy messutarjousten ja yritysesittelyjen lisäksi mm. esittelyvideo, jossa asiantuntijamme kertovat uuden SharePoint 2010 -alustan eduista sovelluskehityksessä ja verkkojulkaisemisessa.

Tutustu kiinnostaviin esityksiin – verkkomessut ovat avoinna yleisölle!
www.office.fi

Lisätietoja Sinisen Meteoriitin palveluista