6.6.2013

Office 365 on täällä!

Microsoftin CEO Steve Ballmer julkisti tiistaina 28.6. New Yorkissa pitkään odotetun Microsoftin pilvipalvelun Office 365:n.

Office 365 on saatavilla tästä päivästä eteenpäin 40 maassa, myös Suomessa. Office 365 tuo niin pienille kuin suurillekin organisaatioille mahdollisuuden hankkia tutut SharePoint, Exchange ja Lync -tuottavuusratkaisut sekä Office-työkalut palveluna suoraan Microsoftin palvelukeskuksista. Jokaisen palvelun saa hankittua myös erikseen, joten esimerkiksi SharePoint Onlinen voi ostaa ilman Exchange Onlinea ja Lync Onlinea.

Sinisen Meteoriitin tavoitteena on olla Suomen johtava SharePoint-asiantuntija myös pilviaikakaudella. Autamme asiakkaitamme ymmärtämään Office 365:n hyödyt ja suosittelemme aina asiakkaan tarpeisiin parhaiten soveltuvaa ratkaisua.

Lisätietoja Office 365:stä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!