6.6.2013

Olvilla uudistunut verkkopalvelu

Olvi Oyj tarjoaa verkkopalvelussaan tuotetietoja kuluttajille, konsernitietoja sijoittajille, kampanjamateriaaleja ja sitouttavaa ajanvietettä tuotefaneille.

Olvin Internet-palvelun uudistus on nyt julkaistu uudella teknisellä alustalla, ja samassa yhteydessä on kohennettu palvelun ulkoasua ja käyttöliittymää. Hajautetusti ylläpidettävän sisällönhallintaratkaisun on toteuttanut CH5.

Steerco oli konsulttina mukana Olvin verkkopalvelu-uudistuksen määrittelyssä, kilpailutuksessa ja toimittajavalinnassa. Jo määrittelyssä laadittiin palvelulle priorisoidut uudistustavoitteet: teknisesti joustava ja helppokäyttöinen ylläpito, käytännön standardeja noudattavat käyttöliittymäratkaisut ja ajanmukainen, ihmisläheinen brändi-imago.

Uudessa sisältökonseptissa tuodaan esiin vaihtelevia ajankohtaisuuksia, korostetaan sijoittajayhteistyötä, esitetään tuotetiedot selkeästi ja tarjotaan erillispalveluja niin faniyhteisöille kuin jälleenmyyjillekin. Olvi-säätiölle on rakennettu omat sivut, joilla esitellään erilaisella brändillä säätiön toimintaa, Iisalmen panimomuseota ja Olvin historiaa.

Uusi verkkopalvelu on positiivisesti suomalaisen Olvin huurteinen käyntikortti verkossa: