6.6.2013

Raflatac Steercon asiakkaaksi

Steerco Oy osallistuu Raflatacin WWW-sisällönhallintahankkeeseen tarjoamalla hankkeelle hankesuunnittelu-, projektinhallinta- ja konsultointipalveluja. Kehityshankkeen tarvoitteena on siirtää kaikki Raflatacin sisäiset ja ulkoiset verkkopalvelut saman sisällönhallintajärjestelmän piiriin. Uusi järjestelmä mahdollistaa WWW-sisällöntuotannon hajauttamisen Raflatacin maailmanlaajuiseen organisaatioon.

Raflatac on yksi maailman johtavia paperipohjaisten ja synteettisten tarralaminaattien valmistajia ja osa UPM-Kymmene -konsernia. Raflatacilla on tehtaat viidessä maanosassa sekä laaja terminaalien ja myyntikonttorien verkosto ympäri maailmaa. Raflatac työllistää lähes 2000 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2001 oli 670 miljoonaa euroa.

www.raflatac.com