6.6.2013

Raportointijärjestelmä L&T:lle

Lassila & Tikanojalla on käynnissä asiakastietojen hallinnan kehittämishanke. Sen osana toteutettiin uusi suurasiakasraportointijärjestelmä, jonka avulla L&T:llä pystytään seuraamaan suurasiakkaiden liikevaihtoa sekä organisaatioyksiköittäin että L&T:n tuotelinjoittain.

Steerco oli määrittelemässä ja suunnittelemassa raportointijärjestelmää. Poikkeuksellisesti Steerco myös toteutti järjestelmän yhdessä L&T:n tietohallintoyksikön kanssa. Järjestelmä toteutettiin Microsoft SQL Reporting Services -alustalle.

Vuonna 1905 perustettu Lassila & Tikanoja on suomalainen pörssiyhtiö, joka on erikoistunut ympäristönhuoltoon ja kiinteistöjen ja laitosten ylläpitoon. L&T toimii Suomessa sekä kasvavassa määrin myös muissa Itämeren alueen maissa. Vuonna 2005 L&T:n liikevaihto oli yli 377 miljoonaa euroa. Tällä hetkellä L&T:llä työskentelee noin 7800 ammattilaista.