6.6.2013

SharePoint 2010 valmiina tuotantokäyttöön

Pitkään odotetut uudet versiot Microsoftin Office 2010, SharePoint 2010, Visio 2010 ja Project 2010 -tuotteista ovat valmistuneet. Tuotetestausohjelmaan on osallistunut myös Sininen Meteoriitti – kuten 5 000 muutakin Microsoftin kumppani- tai asiakasorganisaatiota eri puolilta maailmaa.

"Office 2010 ja SharePoint 2010 -tuotteiden julkistus on myös meillä Sinisessä Meteoriittissa yksi historiamme odotetuimmista tuotejulkistuksista", kertoo Sinisen Meteoriitin avainasiakaspäällikkö Santtu Laine.

Ennakkotietoa kertynyt beta-versioista

Microsoftin mukaan uusien 2010-tuotteiden beta-versioita on ladattu maailmanlaajuisesti 7,5 miljoonaa kappaletta. Tämä määrä on kolminkertainen verrattuna tuotteiden aiempiin 2007-versioihin.

"Ensimmäiset SharePoint 2010 -tuotteen päälle toteutettavat asiakasprojektit aloitimme jo viime syksynä tuotteen beta-versiolla, joten meillä on jo ennakkoon ollut hyvin tiedossa uuden SharePoint 2010:n tarjoamat mahdollisuudet", jatkaa Laine.

SharePoint 2010 tulevaisuuden kehitysalustana

"Uusi SharePoint 2010 tarjoaa vakiona valtavan määrän työn tuottavuutta parantavia ominaisuuksia, sosiaalisen median työkaluja sekä uuteen FAST-hakumoottoriin perustuvat tehokkaat ja toimivat hakutoiminnot. Näillä ominaisuuksilla tuotetta on mahdotonta olla suosittelematta asiakkaillemme", Laine jatkaa.

Myös Sininen Meteoriitti on mukana Microsoftin uusien tuotteiden lanseeraustapahtumassa, joka avautuu yritysasiakkaille Suomessa 18. toukokuuta klo 10 osoitteessa: www.office.fi

Tarkemmat tiedot tuotteiden valmistumisesta ja julkistuksesta löydät Microsoftin blogista:
» http://blogs.technet.com/office2010/

Lisätietoa Sinisen Meteoriitin SharePoint 2010 -palveluista:
» SharePoint 2010
» Palvelumme: Toimitusprojektit