6.6.2013

Sininen Meteoriitti jälleen Suomen 16. paras työpaikka

Great Place to Work –instituutin Suomen parhaat työpaikat –lista julkaistiin jälleen eilen juhlallisin gaalamenoin Helsingissä tapahtumakeskus Voimalassa. Sininen Meteoriitti otti toistamiseen 16. sijan yleisessä sarjassa, jossa mukana olivat 50-500 työntekijän yritykset. Samalla Meteoriitti oli jälleen sarjassaan Microsoft-kumppaniyritysten paras.

”Meille kilpailussa menestyminen on suuri tunnustus tekemästämme työstä”, toimitusjohtaja Pekka Walkama kiteyttää. ”Laadukas, henkilöstöorientoitunut johtaminen kuluneen vuoden taloustilanteessa on ollut haaste, vaikka taantuma kirpaisikin meitä monia muita vähemmän. Tästä on hyvä ponnistaa eteenpäin”, hän jatkaa.

Viime kilpailun jälkeen yhtiön henkilöstö on kasvanut 15 %, ja Meteoriittilaisia on nyt 75. Kasvun arvioidaan jatkuvan samansuuruisena tänä vuonna. ”Kasvun keskeisiä haasteita ovat yrityksen säilyttäminen yhtenäisenä ja johtamisen kehittäminen. Vuosi 2010 näyttää hyvältä, sillä uusissa tiloissamme meidän on entistä helpompi kehittää sekä yhteishenkeä että operatiivista tehokkuuttamme”, Walkama toteaa.

Parhaiden työpaikkojen valinta pohjautuu henkilöstön kesken tehtyyn kyselytutkimukseen, jossa tarkastellaan mm. työpaikan vuorovaikutussuhteiden, johtamismenetelmien ja yhteistyön toimivuutta. Kilpailussa hyvin pärjänneitä yrityksiä yhdistää henkilöstötyytyväisyyden lisäksi myös menestys liiketoiminnassa: motivoitunut ja työstään nauttiva henkilöstö tekee myös parempaa liiketulosta. Lisäksi parhaat työnhakijat hakeutuvat helpoiten hyviksi tunnustettuihin työpaikkoihin.
 

Lisätietoja Great Place to Work –kilpailusta löytyy osoitteesta www.greatplacetowork.fi.