6.6.2013

Sininen Meteoriitti jälleen yksi Suomen parhaista työpaikoista.

Great Place to Work –instituutin Suomen parhaat työpaikat –lista julkaistiin 11.2. Sininen Meteoriitti pääsi tänäkin vuonna parhaiden organisaatioiden listalle yleisessä sarjassa, jossa kisaavat 50-500 työntekijän yritykset.

Suomen parhaat työpaikat 2011

"Kiitos Meteoriitin upealle porukalle! Nopea kasvu 100 hengen kokoluokkaan on vaatinut paljon muutoksia ja kehittämistä organisaatiossa ja prosesseissa. Olen siksi erityisen ylpeä, että olemme pystyneet pitämään sijoituksemme Suomen parhaiden työpaikkojen joukossa!”, toteaa toimitusjohtaja Pekka Walkama.

”Yrityksen tarjooma, toimintatavat ja johtaminen on nyt nostettu Suomen parhaalle SharePoint –toimittajalle kuuluvalle tasolle. Ensi vuonna lähdemme toden teolla kisaamaan Suomen parhaan työpaikan tittelistä!”, Walkama jatkaa.

Sinisen Meteoriitin tarkka sijoitus vuonna 2011 oli Suomen 29. paras työpaikka. Parhaiden työpaikkojen valinta pohjautuu henkilöstön kesken tehtyyn kyselytutkimukseen, jossa tarkastellaan mm. työpaikan vuorovaikutussuhteiden, johtamismenetelmien ja yhteistyön toimivuutta. Kilpailussa hyvin pärjänneitä yrityksiä yhdistää henkilöstötyytyväisyyden lisäksi myös menestys liiketoiminnassa: motivoitunut ja työstään nauttiva henkilöstö tekee myös parempaa liiketulosta. Lisäksi parhaat työnhakijat hakeutuvat helpoiten hyviksi tunnustettuihin työpaikkoihin.
 

Lisätietoja Great Place to Work –kilpailusta löytyy osoitteesta www.greatplacetowork.fi.