6.6.2013

Sininen Meteoriitti juhlii kymmenvuotista taivaltaan

Sinisen Meteoriitin perustamisesta tulee täyteen kymmenen vuotta syksyllä 2011. Juhlallisuuksia vietetään osana Microsoftin Hello Helsinki -viikkoa marraskuussa. Hello Helsinki on uusi digitaalisen elämäntyylin tapahtuma, jonka ajan Suomen microsoftilaiset  työskentelevät ja kohtaavat ihmisiä kaupungilla, kahviloissa ja yleisötapahtumassa Helsingin Vanhalla ylioppilastalolla. Sininen Meteoriitti on yksi pääsponsoreista Hello Helsinki -viikon aikana järjestettävässä vuoden tärkeimmässä liiketoimintapäättäjille suunnatussa tapahtumassa Microsoft Business Summitissa 15.11.2011.
 
”Kymmenen vuoden aikana Sininen Meteoriitti on kasvanut merkittäväksi suomalaiseksi työllistäjäksi ja luotettavaksi kumppaniksi asiakkaillemme!”, Sinisen Meteoriitin toimitusjohtaja Pekka Walkama iloitsee.
 
”Sininen Meteoriitti on määrätietoisella työllä noussut merkittävään rooliin tuottavuusratkaisujen toimittajana Suomessa ja edustaa SharePoint-osaamisellaan alan huipputasoa.”, jatkaa Microsoftin kumppanitoiminnan johtaja Niilo Fredrikson.

Sinisen Meteoriitin juhlaa on jo vietetty erilaisin tempauksin läpi vuoden ja varsinaisen syntymäpäivän lähestymisen kunniaksi myös Meteoriittilogo tuunattiin tunnelmaan sopivaksi.

Kymmenvuotis juhlalogo