6.6.2013

Sininen Meteoriitti markkinoi ihmistämistä

Human Tech Center Finland

Jyväskylän seudun kehittämisyhtiö Jykes kumppaneineen esittelee markkinointikampanjassaan Sinistä Meteoriittia innovatiivisena kasvuyrityksenä, jonka liiketoiminnan ytimessä ovat ihmistä ymmärtävät asiantuntijat. Sininen Meteoriitti perusti toimipisteen Jyväskylään viime vuodenvaihteessa nimenomaan löytääkseen uusia huippuosaajia.

Kriittinen menestystekijä tällä vuosituhannella on teknologian lisäksi ihmisen ymmärtäminen. Jyväskylän seudun vetovoima perustuu humanistisen osaamisen yhdistämiseen huipputeknologiaan. Human Tech Center Finland kokoaa yhteen maailmanlaajuisesti asiantuntijat, tutkijat ja yritykset, jotka kehittävät uusia menestystuotteita ihmisen näkökulmasta; ihmistävät niitä. Ihmistämisellä tarkoitetaan siis teknisten ratkaisuiden tekemistä mahdollisimman helppokäyttöisiksi.

Lue lisää ihmistämisestä: Human Tech Center Finland