6.6.2013

Sininen Meteoriitti mukaan suomalaiseen IT-ammattilaisten yhteisöön

Suomalaiset IT-osaajat ovat pitkään olleet verkossa verrattain kodittomia, sillä kotimaisten tietotekniikka-ammattilaisten avointa yhteisöä ei ole tähän asti verkossa ollut. Tilanne on nyt muuttunut, sillä hiljattain avattu ITpro.fi-sivusto tarjoaa muun muassa asiantuntijaryhmien vetämiä blogeja ja keskustelupalstoja sekä avoimia Wiki-ratkaisuja yhteisölliseen tiedonjakoon.

Sininen Meteoriitti osallistuu ITpro.fi:n toimintaan ohjelmistokehityksen asiantuntijaryhmässä, jossa Meteoriitista mukana ovat pääohjelmistoarkkitehti Jouni Heikniemi ja ohjelmistoarkkitehti Sami Poimala. Yrityksen sisällä ”Taisteluparina” tunnettu duo osallistuu ITpro-saitilla paitsi Microsoft-, myös prosessiaiheiseen keskusteluun.

”ITpro-sivuston tapaisella projektilla on potentiaalia olla merkittävä vaikuttaja suomalaisen IT-alan ammatillisen identiteetin kehittymisessä. On luontevaa, että Meteoriitin kaltainen kasvava nuori yritys on mukana luomassa sisältöä ja yhteisöä alalle, joka sitä niin kovasti tarvitsee”, yrityksen toimitusjohtaja Aki Antman kuvailee.

Lisätietoja:  ITpro.fi:n ohjelmistokehityksen asiantuntijaryhmä