6.6.2013

Sininen Meteoriitti mukana asiantuntijana FCS Partnersin seminaarissa

FCS Partners järjestää ainutlaatuisen seminaaritilaisuuden syyskuussa, jossa kysytään ja kyseenalaistetaan sekä annetaan vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin: Tehdäänkö sovelluksia Javalla vai .NETillä? Kummalla se on tuottavampaa? Miten on ylläpidettävyyden laita pitkällä tähtäimellä? Kuinka toteutuu alustariippumattomuus?

Paikalla on alan pätevimmät asiantuntijat sekä joukko päätöksentekijöitä, jotka kertovat, miksi he päätyivät omassa organisaatiossaan käytössä olevaan tekniseen ratkaisuun. Asiantuntijat tarjoavat tiukkaa faktaa, vahvan näkemyksensä sekä räväköitäkin kannanottoja puolesta ja vastaan.

Tilaisuuden puheenjohtajana toimii kansainvälisesti tunnustettu tietoliikenteen visionääri ja liikkeenjohdon strategi Risto Linturi.

Sinisen Meteoriitin toimitusjohtaja Aki Antman pitää tilaisuudessa seminaariesitelmän yrityksensä .NET-teknologialla toteuttamasta Kirjastotilastot-sovelluksesta. Lisätietoja tapahtumasta löytyy osoitteesta: http://www.fcspartners.fi/.