6.6.2013

Sininen Meteoriitti Oy ja Steerco Oy yhdistyvät

 

Sininen Meteoriitti Oy on ostanut Steerco Oy:n koko osakekannan. Kaupan myötä Sinisessä Meteoriitissa työskentelee yhteensä noin 70 ihmistä ja kuluvan tilikauden liikevaihtotavoite on
6 300 000 euroa. Työntekijöidensä omistama yhtiö tähtää voimakkaaseen kasvuun niin rekrytoinnein kuin uusasiakashankinnallakin. Yrityksessä on tällä hetkellä lukuisia avoimia työpaikkoja mm. ohjelmistosuunnittelijoille, projektipäälliköille ja konsulteille.
Yritys osallistuu kokonaisvaltaisesti vaativiin verkkopalveluita ja sähköisen liiketoiminnan ratkaisuja toteuttaviin hankkeisiin. Fuusiossa Steercon tunnustettu määrittely- ja suunnitteluosaaminen yhdistyy Sinisen Meteoriitin Microsoft-teknologian tuntemukseen. Yhdessä yhtiöt pystyvät palvelemaan laajemmin nykyisiä asiakkaitaan ja osallistumaan entistä vaativampiin projekteihin.
”Olemme vuodesta toiseen saaneet asiakkailtamme kiitosta Sinisen Meteoriitin teknisestä osaamisesta. Nyt pystymme entistä paremmin palvelemaan myös projektien määrittely- ja suunnitteluvaiheiden aikana. Steercon osto kiihdyttää entisestään Sinisen Meteoriitin orgaanista kasvua, ja tulemme kuluvan vuoden aikana rekrytoimaan useita uusia työntekijöitä”, toteaa Sinisen Meteoriitin hallituksen puheenjohtaja Aki Antman.
”Voimme tarjota nyt Steercon asiakkaille vahvempaa läsnäoloa kehittämishankkeen päästä päähän ja siten olla mukana pitämässä huolen siitä, että hyvä laatu toteutuu myös vaatimusmäärittelyvaiheen jälkeen”, sanoo Sinisen Meteoriitin kehitysjohtajaksi ja hallituksen jäseneksi kutsuttu Steerco Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jukka Packalén. Konsultointiliiketoimintaa jatketaan myös toteutusprojekteista erillisenä toimintana. Myös tulevaisuudessa on mahdollista tilata yhtiöltä esimerkiksi pelkkä vaatimusmäärittely, käytettävyysarvio tai olemassa olevan teknisen toteutuksen auditointi.
Sininen Meteoriitti tarjoaa maan kärkiosaamista täyden palvelun talona kaiken kokoisille verkkopalveluhankkeille niin liike-elämässä kuin julkishallinnossakin. Osoituksena edustamastaan osaamisesta sekä Antman että Packalén ovat alusta asti tulleet nimetyksi Tietoviikon 100 suomalaisen tietotekniikkavaikuttajan vuosittaiselle listalle.
Sininen Meteoriitti on vuonna 2001 perustettu, henkilöstönsä omistama, kotimainen kasvuyritys. Yhtiö on perustamisestaan lähtien ollut edelläkävijä uuden Microsoft-teknologian innovatiivisessa hyödyntämisessä verkkopalveluissa ja sähköisen asioinnin ratkaisuissa. Sininen Meteoriitti on Microsoftin korkeimman kultatason kumppani ja yksi arvostetuimmista osaajista omalla alallaan Suomessa.
Steerco on sähköisen liiketoiminnan ja asioinnin kehittämiseen erikoistunut konsulttiyhtiö, joka on vuodesta 2001 tarjonnut konsultointia kaikilla keskeisillä verkkopalveluiden kehittämisen osa-alueilla. Keskeisiä Steercon tarjoamia konsultointipalveluita ovat verkkopalveluiden vaatimusmäärittelyt sekä verkkopalveluiden laadun arviointi käytettävyystutkimuksista teknisen toteutuksen ja tietoturvan auditointiin.
Lisätietoja antavat:
Sininen Meteoriitti Oy, Aki Antman, hallituksen puheenjohtaja, 020 7907 703, etunimi.sukunimi@meteoriitti.com
Sininen Meteoriitti Oy, Jukka Packalén, kehitysjohtaja ja hallituksen jäsen, 050 563 2957, etunimi.sukunimi@meteoriitti.com