6.6.2013

Sininen Meteoriitti sertifioi sisällönhallinnan osaamisensa kultatasolle

Sininen Meteoriitti saavutti korkeimman Gold-tason kumppanuuden sisällönhallinnan osaamisalueessa Microsoftin kumppaniohjelmassa. Jo ennestään yrityksellä on korkeimman tason kumppanuus portaali- ja yhteistyöratkaisuiden toimittajana sekä silver-tason kumppanuus viidessä muussa osaamisalueessa. Vain yksi yritys Suomessa on Sinisen Meteoriitin lisäksi sertifioitunut molemmissa mainituissa osaamisalueissa.

Viime vuodenvaihteessa uudistuneessa kumppaniohjelmassa yrityksiltä vaaditaan entistä enemmän sertifioituja asiantuntijoita ja asiakasreferenssejä. Osaaminen on lisäksi todistettava kultakin osaamisalueelta erikseen. Sisällönhallinnan osaamisalue pitää sisällään dokumentinhallinnan sekä web-sisällönhallinnan. Sisällönhallinnan ratkaisut auttavat asiakkaita hallinnoimaan tietoa tehokkaasti ja tekemään siitä helposti jaettavaa ja löydettävää.

”Olemme ainoa nimenomaan tälle alueelle erikoistunut toimija Suomessa, joka on saavuttanut korkeimman tason sertifikaatin sekä sisällönhallinnasta että portaali- ja yhteistyöratkaisuista",  toteaa Sinisen Meteoriitin myyntijohtaja Jari Pullinen.

Lisätietoja:

Jari Pullinen, myyntijohtaja, Sininen Meteoriitti Oy, p. 050-345 7485, jari.pullinen(at)meteoriitti.com

Linkit: