6.6.2013

Sininen Meteoriitti uudisti ensimmäisten joukossa Gold-tason kumppanuutensa Microsoftin kanssa

Sininen Meteoriitti uudisti ensimmäisten suomalaisyritysten joukossa korkeimman tason kumppanuutensa Microsoftin uudessa kumppaniohjelmassa portaali- ja yhteistyöratkaisuiden osaamisalueessa. Uudistunut kumppaniohjelma asettaa Gold-tason kumppanuuden vaatimukset entistä korkeammalle. Erona aiempaan korkeimman tason kumppanelta vaaditaan entistä enemmän sertifioituja työntekijöitä ja asiakasreferenssejä. Osaaminen on lisäksi todistettava kultakin osaamisalueelta erikseen.

Uuden kumppaniohjelman hienojakoisemman osaamisjaottelun avulla asiakkaat löytävät todelliset erityisosaajat helpommin, aiemmin kultakumppaneiden määrä oli kasvanut liian suureksi”, toteaa myyntijohtaja Jari Pullinen.

Sininen Meteoriitti kouluttaa osaajia myös Windows Phone 7-alueelle. ”Kuluttajien ja tietotyöläisten tavat käyttää digitaalisia palveluita ovat murroksessa. Uskomme, että panostuksemme Windows Phone-alueelle mahdollistaa jatkossa yhä monipuolisempien hankkeiden toteuttamisen asiakkaille”,  Pullinen jatkaa.

Maaliskuussa virallisesti avautuva Microsoft Pinpoint-kumppanihakupalvelu mahdollistaa Microsoft-kumppanien asiakkailleen toteuttamien ratkaisujen avoimen haun ja arvioinnin. Microsoft Pinpoint helpottaa tarvittavan osaamisen löytämistä Microsoft-kumppanien muodostamasta verkostosta. Sosiaalisesta mediasta tuttu mahdollisuus arvioida IT-palveluyrityksiä on alalla uutta.

Lisätietoja:

Jari Pullinen, myyntijohtaja, Sininen Meteoriitti Oy, p. 050-345 7485, jari.pullinen(at)meteoriitti.com