6.6.2013

Sinisen Meteoriitin asiantuntijat esillä syksyn tapahtumissa

Sinisen Meteoriitin asiantuntijat esiintyvät syksyn aikana useassa verkkopalveluiden ja tietotyön ratkaisujen kehittämistä käsittelevässä seminaarissa. 

Läpivalaisussa Sharepoint 2010

Sinisen Meteoriitin huippusuositut Läpivalaisussa SharePoint 2010 -seminaarit jatkuvat tiistaina 21.9! Tilaisuudessa Meteoriitin asiantuntijat esittelevät SharePoint 2010 -tuotetta liiketoiminnan ja käytännön tekemisen näkökulmista, unohtamatta lukuisia demoja. Jo neljättä kertaa järjestettävä tilaisuus on ollut joka kerta täyteen varattu. Tiedotamme tulevista seminaareista syksyn aikana.

Tiistai 21.9.2010 (klo 8.30 – 11.30)
Ravintola Bläk, Simonkatu 8, Helsinki
Läpivalaisussa SharePoint 2010 -seminaarin ohjelma

Microsoft Business Summit

Business Summit on Microsoftin vuosittain järjestämä liiketoimintapäättäjille suunnattu kutsuvierastilaisuus. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna yhdessä Innovaatiojohtamisen koulutusohjelma IMO:n ja Talouselämän kanssa.

Sinisen Meteoriitin hallituksen puheenjohtaja Aki Antman ja Finanssialan Keskusliiton toimitusjohtaja Piia-Noora Kauppi puhuvat tilaisuudessa otsikolla "Unelmatyöpaikan ulottaminen organisaation ulkopuolisille asiantuntijoille".

Keskiviikko 22.9.2010
Mediakeskus Lume, Helsinki
Business Summit 2010 -tilaisuuden ohjelma

Intranet & Extranet Forum ’10

IIR Finland kokoaa verkkoviestinnän ja tietotyön ammattilaiset kaksipäiväiseen Intranet & Extranet Forum -seminaariin. Sinisen Meteoriitin konsultti Perttu Tolvanen puhuu seminaarissa intranetin ja extranetin tulevaisuudesta yrityksissä.

Torstai 23.9. – perjantai 24.9.2010
Royal at Crowne Plaza, Mannerheimintie 50, Helsinki
Intranet & Extranet Forum´10

Ketteryys ja pilvipalvelut -laivaseminaari

Helsingin Tietojenkäsittely-yhdistyksen AKVA-kerhon perinteinen syysseminaari käsittelee tänä vuonna pilvipalveluita. Sinisen Meteoriitin konsultti Perttu Tolvanen puhuu tilaisuudessa portaalihankinnoista otsikolla "Ostaminen oikein ja ketterästi – Valmis portaaliratkaisu vai oma räätälöity portaali".

Keskiviikko 29.9. – perjantai 1.10.2010
M/S Viking Mariella
Ketteryys ja pilvipalvelut -seminaarin ohjelma

Tervetuloa kuulemaan ja jututtamaan asiantuntijoitamme!

Markkinoinnin yhteyshenkilö:

Myyntijohtaja Jari Pullinen
GSM 050-345 7485
Sähköposti: jari.pullinen at meteoriitti.com