6.6.2013

Sinisen Meteoriitin bändi F00b4rb4r14n5 Firmarock-voittoon

 

9.10 kisattiin Firmarockin finaali The Circuksessa ja mukana oli myös Meteoriitin oma bändi, F00b4rb4r14n5. Varta vasten Firmarockia varten kasattu bändi eteni kilpailussa aina voittoon saakka! Tuomaristo kiitti loistavan soittotaidon lisäksi sitä, että yrityksen henki ja yhdessä tekemisen fiilis välittyi yleisölle.

Bändissä soittivat:

  • Tommy ”Billy Idol” Tauriola – laulu
  • Sami Poimala – koskettimet, taustalaulu
  • Timo Laak – rummut
  • Jukka Packalén – basso
  • Matti Äijänen (yrityksen ulkopuolinen jäsen) – kitara, taustalaulu

Finaalisettinsä bändi aloitti rauhallisemmalla Whitesnaken teoksella Here I go again, mutta loppua kohti tunnelma nousi kattoon kun Billy Idolin Rebel Yell pääsi ilmoille, ja biisin loppuun oltiin vielä liitetty Iron Maidenin The Trooperin intro.