6.6.2013

Sinisen Meteoriitin hallitus vahvistuu

Kauppatieteiden tohtori Petri I. Salonen on valittu Sinisen Meteoriitin hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi. Salonen on yhdysvaltalaisen TELLUS International Inc:n perustaja ja toimitusjohtaja. Tellus keskittyy Microsoft-kumppaneiden strategiatyöskentelyyn ja kasvun kiihdyttämiseen kansainvälisellä tasolla. Petri on toiminut usean vuoden ajan maailman suurimman Microsoft-kumppaniorganisaation International Association of Microsoft Channel Partnersin (IAMCP) johtotehtävissä, viimeksi koko maailmanlaajuisen kumppaniorganisaation puheenjohtajana. Hän on aiemmin työskennellyt myös kansainvälisen business intelligence -ohjelmistokonsernin toimitusjohtajana sekä suomalaisen Microsoft-kultakumppanin hallituksen puheenjohtajana. Petrin toimipaikka on Yhdysvalloissa Dallasissa, jossa hän on asunut perheineen yli 13 vuotta. Aiemmin hallituksen puheenjohtajana toiminut Aki Antman jää pois Sinisen Meteoriitin toiminnasta.

Suomen Microsoftin entinen myynti- ja markkinointijohtaja Juha Koivisto liittyy Sinisen Meteoriitin hallitukseen. Juhalla on rautainen, 30 vuoden kokemus tietotekniikkabisneksestä sen eri osa-aluieilta Nokialla, Fujitsulla ja nyt viimeksi 8 vuotta Microsoftilla. Erityisesti hänen sydäntään lähellä ovat strategia ja sen jalkauttaminen, myynnin ja markkinoinin kehittäminen sekä tavoitteellinen henkilöjohtaminen.

Sininen Meteoriitti on verkkopalveluiden ja tietotyön asiantuntija. Yritys suunnittelee ja toteuttaa liiketoimintaa tukevia ja käyttäjäystävällisiä palveluja sekä järjestelmiä verkkoon. Perustamisvuodestaan 2001 lähtien kotimainen kasvuyritys on ollut edelläkävijä uusimpien Microsoft-teknologioiden hyödyntämisessä. Keihäänkärkiosaamista yrityksellä on erityisesti SharePoint-ratkaisujen toimittajana. Sininen Meteoriitti on Suomen kuudenneksitoista paras työpaikka ja Microsoftin korkeimman kultatason kumppani.

Lisätietoja:

Pekka Walkama, toimitusjohtaja, Sininen Meteoriitti Oy, p. 0207 907 721
Petri I. Salonen, hallituksen puheenjohtaja, p. 09 2316 7229

Lisätietoja mainituista organisaatioista