6.6.2013

Steerco konsultoi Forssan seudun Portti -hanketta

Forssan seudun Portti on seudullinen verkkopalveluympäristö, joka on rakennettu samannimisen hankkeen yhteydessä. Forssan Seudun Portti -hankkeen suunnittelu alkoi jo keväällä 2000. Hankkeessa on tarkoituksena rakentaa alueen asukkaita ja seudulle muuttoa suunnittelevia palveleva sivukokonaisuus, josta löytyy alueen kaikki palvelut: kuntien palvelut ja sähköinen asiointi, uutiset ja säätiedot, matkailupalvelut, kulttuuritarjonta, sosiaali- ja terveysalan palvelut, alueen tontti- ja kiinteistötarjonta, joukkoliikenteen aikataulut, karttapalveluita jne.

Projekti on kolmevuotinen hanke, jossa portaalin lisäksi toteutetaan Lounais-Hämeen kuntien välinen ekstranet-verkko ja järjestetään koulutusta Internetin käyttöön. Steerco on osallistunut hankkeeseen konsultoimalla ekstranet-verkon toteutusprojektia kevään 2003 aikana.

Lisätietoja hankkeesta: Sirkka Ylander, puh. 03 412 1327, gsm 050 352 3199, e-mail: sirkka.ylander@fsp.fi.