6.6.2013

Steerco Tietoviikon listalla

Tietoviikko on (nro 33, 7.10.2004) listannut otsikolla "Tietojohtajan sata parasta kaveria" suomalaisen tietotekniikan vaikuttajia. Lehden mukaan jutussa luetellaan tieto- ja viestintätekniikan taitajia "joita tietohallintopomo kuuntelee, tai ainakin kannattaisi kuunnella". Artikkelissa nostetaan esille kymmenen Sähköisten palveluiden kehittämisen asiantuntijaa, joiden joukossa mainitaan myös Steercon Jukka Packalén.

Packalén mainittiin Tietoviikon vastaavassa listauksessa jo vuoden 2003 puolella. Packalén on aiemmin mainittu myös mm. Talouselämän Suomen halutuimpien e-osaajien listalla.

Packalén toimii Steercon hallituksen puheenjohtajana ja partnerina, joka työskentelee erityisesti sähköisten palveluiden esitutkimusten, vaatimusmäärittelyiden, toimittajavalintojen ja projektinhallinnan konsulttina.